Milieu Centraal

Contact

Energielabel.nl is een website van Milieu Centraal, de landelijke voorlichtingsorganisatie over energie en milieu in het dagelijks leven (zie ook disclaimer). Brieven over het voorlopig energielabel voor woningen worden verstuurd door de rijksoverheid.

Woningeigenaren met vragen over het energielabel voor woningen kunnen zich wenden tot de helpdesk: 0800-0808 of helpdesk@energielabel.nl.

Voor vragen van erkend deskundigen en makelaars over het energielabel op woningen zie www.rvo.nl.

Voor het energielabel op apparaten kunnen bedrijven terecht op www.vlehan.nl.

Informatie voor de pers

Journalisten die vragen hebben over de inhoud van deze website, ofĀ informatie willen overnemen, kunnen contact opnemen met de persvoorlichting van Milieu Centraal: 030 2305070 (niet voor vragen van consumenten); zie ook www.milieucentraal.nl/perskamer.

Informatie overnemen?

Milieu Centraal juicht het toe als een andere organisatie informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel een paar spelregels.

Voor zakelijke of commerciƫle doeleinden is het niet toegestaan informatie van Milieu Centraal over te nemen zonder schriftelijke toestemming van Milieu Centraal vooraf.

Voor journalistieke doeleinden gelden de volgende regels:

  • Bij overname van een korte tekst (tot 150 woorden) vermelding van de bron 'Bron: www.energielabel.nl'.
  • Bij overname van 150 tot 350 woorden uitgebreide bronvermelding 'Bron: www.energielabel.nl, een website van Milieu Centraal. Milieu Centraal informeert consumenten over energie- en milieubesparende mogelijkheden in het dagelijks leven'.
  • Wilt u zeer uitgebreid informatie overnemen (meer dan 350 woorden) neem dan vooraf contact op met de Persvoorlichting van Milieu Centraal: 030 2305070.